Mestreechter Brandslang 25 jaar & Brand Up 70 jaar

Een goede reden voor een feest. Up het goede leven!

Als je leest 25 jaar Mestreechter Brandslang zullen veel mensen denken, die bestaat toch al veel langer. Ik denk dat ze gelijk hebben maar de oprichting van de Stichting Mestreechter Brandslang Evenementen is nu 25 jaar geleden.

Voor Brand Up is het preciezer, de ouderen herinneren zich vast de naam Up ’52, en dat was het eerste jaar van Brand Up, nu dus 70 jaar geleden.
Het leek een logische stap deze jubilea te combineren en tevens Brand Up tot ons jubileumbier uit te roepen.

De Mestreechter Brandslang heeft zich in de loop van de afgelopen 25 jaar ontwikkelt en waar nodig aangepast aan de ontwikkeling van de horeca, en zijn gasten. Van de ouderwets gezellige stamkroegen waarvan er gelukkig nog enkele lid zijn naar de uitgebreidere horeca met ook variaties van eten zijn toegevoegd.

De Mestreechter Brandslang is een groep ondernemers die “gruuts” er op zijn Brand Bieren te mogen schenken. Het beste bier van Nederland! Het Bier waar Limburg trots op is. Zij staan voor goed gastheerschap, gastvriendelijkheid en een geweldige presentatie van de Brand Pilsener en de Brand Speciaalbieren.

Het Brand Up dat ook onder de Brand Speciaalbieren valt wordt tijdens de jubileummaand van 4 september tot 4 oktober tegen aangepaste prijzen geserveerd in de zaken van de Mestreechter Brandslang. Bestelt u twee Brand Up komt daar vanzelf gratis een hapje bij!

De aftrap van de jubileummaand is op 29 augustus, vanaf dan is ook de jubileum videoclip te zien op de FB-pagina’s en websites van de zaken en de Mestreechter Brandslang, ook daar te vinden de diverse activiteiten die plaatsvinden tijdens de jubileummaand.

Vier met ons mee!

Tapperij de Poshoorn
Grandcafé au Mouton Blanc
Eetcafé Minckelers
Café in den Ouden Vogelstruys
Café Tribunal

Café de Knijnspiep
Café in de Karkol
Café de Zwaan
Café de Wolwaag
Brand Bierbrouwerij

Café Paulus
Café Local
Café Hallo Mestreeg
Café Forum
Eetcafé de Preuverij