Terug

CAFÉ PAULUS

Nét buiten de bekende winkelstraten op steenworp afstand van het Vrijthof en de Markt waar het toeristische centrum overgaat in de stadse wijk ‘Kommelkwartier’ ligt Café Paulus. Gelegen aan de Oude Tweebergenpoort, van oudsher dé poort naar het historisch centrum. Café Paulus is een echt café op een kruispunt waar een breed publiek van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat bij elkaar komt.
Het weer speelt hier nooit een rol want dankzij de brede luifel met heaters kun je hier altijd buiten zitten. Het is een plek waar buurtgenoten een praatje met elkaar maken onder het genot van koffie of een van de vele speciaalbieren, maar ook een plek waar mensen komen lunchen of dineren.

Wanneer de buitentemperatuur zomerse waarden bereikt, zakken de inzinkbare ramen de kelder in en wordt het stijlvolle interieur (est 2019) en het gezellige terras met elkaar verbonden. Met veertien tapkranen, een stevig arsenaal aan speciaalbieren op fles en een ruime keuze uit alle huisgemaakte gerechten is er voor ieder wat wils.

Kortom ‘Local Feel Urban Taste’!

Openingstijden:

  • elke dag vanaf 9.30
LOCATIE

Oude Tweebergenpoort 8-B, 6211 TD

Maastricht

TELEFOON

043-8516427

MAIL

info@cafepaulus.nl

WEBSITE

www.cafepaulus.nl

SOCIAL

Facebook

SOCIAL

Instagram